Ihmismieli, terveys ja hyvinvointi

lähellä sydäntäni

Ryhmävalmennukset 

Perhevalmennus 

Onko kalenteri täynnä töitä, lasten harrastuskuskauksia, vanhempain iltoja jne. ja mietit missä välissä kerkeän tehdä ruokaa ja mitä ruokaa tekisin, että se olisi koko perheen terveyttä tukevaa? Kärsiikö joku perheestä väsymyksestä, ylipainoista ja mietit kuinka voisit auttaa häntä. Jos näin on, niin tämä valmennus on sinua varten. 

Perhevalmennus on tarkoitettu niille kiireisille vanhemmille, jotka haluavat apua arjen keskelle ja haluavat tarjota perheelle tasapainoisen ja terveyttä tukevan ruokavalion joka maistuu kaikille perheenjäsenille. 

Valmennuksen tavoite on helpottaa vanhempien arkea luomaan perheelle täysipainoinen ja terveellinen ruokavalio. 

Valmennus sisältää luentoja, keskusteluita, helppoja tehtäviä. Valmennuksissa saat konkreettiset ohjeet kuinka viet opitut asiat käytäntöön. 

Haluatko tehdä koko perheelle hyvää ja panostaa koko perheesi hyvinvointiin? Tule siis mukaan ryhmävalmennukseen. 

Seuraava valmennus alkaa 7.5.2019

Kesto 3kk, yhteensä 6 krt

Hinta: 79€/hlö/kk  

 

50+- ryhmä

Onko lapset lentäneet pesästä ja olet huomannut oman ruokavaliosi käyneen suppeaksi? Oletko kenties jäänyt eläkkeelle ja terveelliset työpaikka ruokailut on vaihtuneet pelkän leivän syönniksi? Oletko jäänyt leskeksi eikä itselle tule tehtyä ns. oikeaa ruokaa? Jos näin on niin tämä ryhmä on sinua varten. 

Tämä ryhmävalmennus on kaikille naisille ja miehille, jotka haluavat pysyä terveenä ja elinvoimaisena elämänsä loppuun asti. Valmennus on tarkoitettu erityisesti niille jotka haluavat ennalta ehkäistä tai ketkä ovat jo sairastuneet esim. 2-tyypin diabetekseen, sydän ja verisuonitauteihin ja haluavat parantaa elintasoaan ravinnon avulla. 

Valmennuksessa tähdätään saavuttamaan pysyviä tuloksia ja pyrkimyksenä on parantaa kaikkien ryhmäläisten elinvoimaa ravinnon avulla. 

Valmennus sisältää luentoja, keskusteluja ja helppoja tehtäviä. Valmennus kerroilla saat selkeät käytännön vinkit millä viet opitut asiat käytäntöön. 

Tee siis elämäsi mittainen päätös ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen.

Seuraava ryhmän aloitus 08.05.2019

Kesto: 3kk, yhteensä 6 valmennus kertaa

Hinta : 79€/hlö/ kk